ANKARA / POLATLI - İnkılap İlkokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.Yıl Kutlama Etkinliği olarak öğrencilerimiz duvar boyama resimleri  yaptılar.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri Programında Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri Hazırlikları emeği geçen herkese teşekkürler

Ekm

Ağız ve Diş Sağlığı Öğrenci Eğitimi ve BilgilerdirmeleriAğı Yapıldı

Nasıl diş fırçalanması gerektiği hakkında bilgiler verildi.

Güzel bilgiler veren sağlık personeline teşekkür ediyoruz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Etkinliklerinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürler.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Etkinlikleri Programında Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Yeni Eğitim Öğretim Yılında yapılacak ve yapılması planlanan eğitim öğretim faaliyetleri görüşülerek karara bağlandı.

Kas

Okulumuz anasınıfı B şubesi öğrencileri Kızılay Derneğinin yaptığı çalışmaları yerinde görüp, derneği yakından tanıdılar. Öğrenciler harçlıkları ile bağışta bulundular.

Nis

Okulumuz Anasinifi öğretmeni Ayşegül ÇETINER'in yürütmekte olduğu Fun English For Kids adli proje okul öncesi ve ingilizce öğretmen ortaklar ile yürütülmüştür.Çocuklara her ay farklı seviyelerine uygun ingilizce konular oyunlar ile eğlenceli bir şekilde öğretilmiş, ayrıca  çeşitli web2 araçları kullanılarak  farklı oyunlar ve sanat etkinlikleri ile pekistirilmiş çocukların eğlenerek öğrenmeleri sağlanmıştır.

OKULA UZAK EĞİTİME YAKIN ETWİNNİNG PROJESİ

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE'NİN DEĞERLERİNDEN

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,MEVLANA,NASREDDİN HOCA,SEYİT ONBAŞI,MEHMET AKİF ERSOY,ŞEHİT FETHİ SEKİN,ŞEHİT ÖMER HALİS DEMİR,FATİH SULTAN MEHMET,PROF.DR. AZİZ SANCAR 'I SINIF İÇİ ETKİNLİKLERLE TANIYIP ÖĞRENECEKLERDİR.

Çocuklarımız değerli büyüklerimizi  öğreniyor