ANKARA / POLATLI - İnkılap İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Etkinliklerimiz

Kutlama Programında Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Yazar Öğrenci Buluşması

Okulumuz 2. Sınıf öğrencileri ile yazar Pınar Civan bir araya geldi.

Öğrecilerimiz "Müzede Bir Macera" kitabı ile ilgli yazar Pınar Civan ile söyleşi gerçekleştirdi. K

itap ile ilgili sorularını yönelttiler. Öğrencilerimiz kitaplarını imzalatmaları ile etkinliğimiz tamamlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri

Mrt

Okulumuzda Deprem Tahliye Tatbikatı  Saat 10.00 da Sorunsuz Bir Olarak Tamamlanmıştır.

Tahliye Sonrası Öğrencilere Okul Müdürümüz Tarafından Deprem ve Deprem sonrası Yapılacaklar Hakkında Bilgiler Verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz sağlıklı besleniyor... Çorba günü, pilav günü, makarna günü ve meyve her gün

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Atasözleri ve Deyimler 1. Sınıf Görsel Çalışmalar Sergisi

Şbt

Dilimizin Zenginleri Projesi

Atasözleri ve Deyimler Sergisi

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürler

Şbt

Okulumuz Öğrencisi Kerem DİLSİZ Okullar Arası Satranç Turnuvasında Polatlı Birincisi Olmuştur. Öğrencimizi, Öğretmenini ve Ailesini Tebrik Ediyoruz.

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimiz

Ara

Dlimizin Zenginlikleri Projesi Yaralı Kelimeler Etkinliği

Ara

ÇEDES Projesi Etkinlikleri Kapsamında İhtiyaç Sahibipleri İçin Kermes Düzenlendi

Kas

11Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Cumhuriyetin  100.Yıli Hatıra Ormanı Okulumuzdan Katılan Öğrenci ve Öğrencilerimiz

Kas

"Atatürk'ün Gözüyle Cumhuriyet'in 100 Yılı"  Temalı Resim Yarışmasında İlçe İkincisi Olan Öğrencimiz Emir Karapınar'ı ve Öğretmenimiz Seyhan Çetin'i tebrik ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yılı Kutlu Olsun

100. Yıl Kutlama Etkinlikleri Kapsımında Hazırlanan Yapay Zeka Resim Sergimiz